Sonntag, 1. Juli 2018

ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΙΜΜΕΝΑ 22.

 Πρωτη μερα του Ιουλιου σημερις. Λιακαδες και ζεστες. Οι μπορες του Ιουνιου πρεπει να εφυγαν μαζι του. Η Πλακα, το Μοναστηρακι, η Πλατεια Συνταγματος ειναι γεματες απο τουριστες. Στα πολιτικα νεα: 

(1) Συνεληφθει ο βουλευτης της Χρυσης Αυγης Μπαρμπαρουσης για αντιδημοκρατικες δηλωσεις (υποκινηση προς δικτατορια και παρομοια) που εκανε εντος Βουλης. Την κοπανησε ο δηθεν λεβεντης που προσποιειται τον οπλαρχηγο του 1821 λογω εμφανισης, αλλα τελικα τον πιασανε.

 (2) Συνεληφθει και το λαμογιο της δεκαετιας Αρτεμης Σωρρας. Και πολυ τους ξεφυγε!

 (3) Ο Δημητρης Κουφοντινας πηρε τελικα την 48ρη αδεια του. Κατα τα αλλα ηταν αυτος και η παρεα του εναντιον των νομων του κρατους. Τωρα ομως ζηλευουν οι συντροφοι του (π.χ. ο Ξηρος) και θελουν κι αυτοι αδειουλες, καλοκαιρακι γαρ.

 (4) Ο Αλεξης Τσιπρας εδωσε σωου στο Ζαππειο φορωντας γραβατα για 5΄-10΄ λεπτα. Μας διαβεβαιωσε οτι ολα θα πανε καλα, τελειωνουμε με τα μνημονια και θα βγουμε στις αγορες. Ξεχασε να μας πει οτι οι αντικειμενικες αξιες και ο ΕΝΦΙΑ αυξανονται. Οι πρωτες φορολογικες δηλωσεις ειναι ετοιμες, ο κοσμος θα ξεκιναει να πληρωνει σε δοσεις για τους επομενους μηνες και μεχρι τον Σεπτεμβριο ή Οκτωβριο. Καλα θα περασουμε δηλαδη... Φυσικα θα υπαρξουν ανταλλαγματα με την ΕΕ, καθως η Γερμανια και η Αυστρια δεν θελουν μεταναστες. Τα ιδια και η ακροδεξια πλεον κυβερνηση της Ιταλιας. Και αφου ο Τσιπρας μεταλλαχθηκε σε υπακουο παιδι μετα το 2015, το οποιο κανει τα χατηρια της Μερκελ, δεν υπαρχει αμφιβολια οτι και σε αυτο το ζητημα θα σκυψει.

 (5) Ο Ερντογαν τα καταφερε και βγηκε Προεδρος της Τουρκιας για μια ακομα πενταετια. Με αυξημενες αρμοδιοτητες - παρντον, δυναμεις! Τωρα πλεον ειναι ασταματητος, καθως εχει την υποστηριξη και ακραιων εθνικιστικων ομαδων. Ολα να τα περιμενουμε...

Keine Kommentare: