Mittwoch, 24. September 2008

Ο ΔΑΡΒΙΝΟΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Στο προηγουμενο κειμενο εγινε αναφορα στο "φαινομενο" των μακελειων σε σχολεια και παν/μια, τουτεστιν: "Εχω προβληματα με τον εαυτο μου και μου φταιει ολος ο ντουνιας. Για αυτο βγαινω με τα σιδερικα και οποιον παρει ο Χαρος". Οι "πρωτοποροι" της εποχης μας στο φαινομενο αυτο, οι φονιαδες μαθητες του Columbine High School - η "πραξη" των οποιων "ενεπνευσε" και αλλους να κανουν παρομοιες "ενεργειες", οπως ο χτεσινος στην Φινλανδια - δηλωναν θαυμαστες της δαρβινικης θεωριας της εξελιξης. Αφου ενας εκ αυτων φορουσε T-Shirt με την σταμπα "ο δυνατος υπερισχυει", οταν σκοτωνε εκ ψυχρω συμμαθητες και καθηγητες του.





Μαλλον και ο κυριος Βγενοπουλος η´"κυριος MIG" θα πρεπει να ειναι θιασιωτης του Δαρβινου και του ρητου "το δικαιο του ισχυροτερου". Πριν λιγους μηνες του την ειχαν "πεσει" τα μεγαλα κομματα για τις μπιζνες του, και τι εκανε αυτος; Μηνυση στον νεοαφιχθεντα στον πολιτικο χωρο Αλεξη Τσιπρα! Τι ειναι ο Αλεξης; Ενα παιδακι ειναι, μολις ξεκινησε την πολιτικη του καριερα.

Μπραβο ρε Βγενοπουλε, εισαι πολυ "αντρας"! Πας και πουλας τσαμπουκα στο αβγαλτο παιδακι. Αν σου βασταει μεγαλε, αντε να κανεις το μαγκα σε αυτους που πραγματικα σε "χτυπησαν", οχι στα πιτσιρικια!




Keine Kommentare: