Sonntag, 10. Juni 2012

"ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑ(Σ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ"...

 Ο Ταλας δεν θα ειχε καν την προθεση να επανασχοληθει με το θεμα που προεκυψε με τον Κασιδιαρη και την συμπεριφορα του (βλ. αντιστοιχο κειμενο εντ.) - εξ' ου και η απουσια σχετικων φωτογραφιων για το προσωπο του - εαν απο την Πεμπτη και μετα δεν εμφανιζονταν σχολια σε ιστοσελιδες εφημεριδων και σχετικων ιστολογιων που αναπαρηγαγαν την ειδηση η' εγραψαν δικα τους κειμενα για το ζητημα αυτο, σχολια τα οποια επικροτουν την πραξη του Κασιδιαρη!

 Δεν θα ειχε ο Ταλας την προθεση να σχολιασει περαιτερω, εαν τοσο τα σχολια αυτα, οσο και προσφατα ρεπορταζ δημοσιογραφων δεν ανεφεραν οτι και σε συζητησεις τους, πολλες ειναι οι γυναικες εκεινες, οι οποιες υπερκροτουν την πραξη του Κασιδιαρη να πεταξει ενα ποτηρι με νερο στο κεφαλι της Δουρου και να γρονθοκοπησει την Κανελλη! Μπορει να το πιστεψει κανεις αυτο; Γυναικες σχολιαζουν στο διαδικτυο, γυναικες συζητουν το θεμα στο δρομο και στα σπιτια τους, στις καφετεριες και στα γραφεια και οχι μονο λενε οτι καλως επραξε ο Κασιδιαρης, αλλα τον θεωρουν και ... σεξι, γαμω τους γκομενους κτλ.!!!

 Σε παλιοτερα κειμενα του ιστολογιου (βλ. 25/ 05/ 2008 &´ 04/ 09/ 2011, 19/ 05/ 2008 &´02/ 02/ 2010) ειχε αποπειραθει ο Ταλας να σχολιασει τα της γυναικειας ψυχοσυνθεσης. Με σχεδον ολικη αποτυχια, οπως αποδεικνυεται... Μετα την αναγνωση των ανωτερω κειμενων που παρατιθενται, ακομα δεν μπορει να καταλαβει, τι στο διαολο βρισκουν στις απαρχες του 21ου αιωνα οι χειραφετημενες Ελληνιδες που σπουδαζουν και εργαζονται σεξι σε εναν, οπως αποδεικνυεται, ψευτομαγκα, που πρωτα χτυπαει γυναικες και εν συνεχεια κρυβεται απο την αστυνομια, τηλεφωνοντας στο ενδιαμεσο στ' αφεντικο του να στειλει καμια κατοσταρια τραμπουκους στο στουντιο, γιατι δεν μπορει να τα βγαλει περα μονος του; Τοση μαλακυνση εγκεφαλου εχουν παθει; Μα τοση; Γκομενος να θεωρειται το μαγκακι που μοστραρει το ξυρισμενο κεφαλι με το υφακι του καμποσου; Που φερεται λες και ειναι μεσα σε ζωολογικο κηπο;

 Αλλα τι να περιμενει κανεις, οταν την δεκαετια του 1990 π.χ. γυναικες ηταν που ψηφισαν τον Αβραμοπουλο για δημαρχο με κριτηρια την ... αρρενωπη ομορφια του; Ο νουμερο ουνο αχρηστος πολιτικος, που απο οποιο υπουργειο περασε, τα εκανε μανταρα, ψηφιζεται καθε φορα και απο πολλες γυναικες που τον θεωρουν ... γοητευτικο!

 Με αυτα τα μυαλα, λογικο δεν ειναι που ο Ταλας παραμενει ακομη μπακουρης;

 

Keine Kommentare: