Donnerstag, 6. Dezember 2012

Ο ΘΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΑ.



 Χτες εκαλεσθει στα δικαστηρια ο εκδοτης/ δημοσιογραφος/ παρουσιαστης Θεμος Αναστασιαδης για να εξηγησει τα των φορολογικων του εκκρεμοτητων. Πρεπει να δικαιολογησει πως βρεθηκαν στην κατοχη του καμποσα εκατομμυρια που δεν τα ειχε δηλωσει.

 Τον Θεμο τον θυμομαστε λιγο ως πολλοι ολοι μας απο την εποχη της Ελευθεροτυπιας. Στο καθημερινο φυλλο της εφημεριδας, στη τελευταια σελιδα, διατηρουσε την δικια του στηλη με τον τιτλο "Η μαυρη Τρυπα". Το μονοστηλο αυτο ηταν σατυρικου τυπου, μιας και διανθιζοταν με ατακες, συντομα ανεκδοτα και λοιπα χαζα που υποτιθεται οτι προκαλουσαν γελοιο. Ατακες/ σλογκαν γηπεδικου κυριως χαρακτηρα...

 Καποια στιγμη, ο Θεμος πηρε ποδι απο την Ελευθεροτυπια. Πριν 5 η' 6 χρονια, φωτογραφηθηκε μαζι με τον Μακη Τραινατφυλλοπουλο να μοιραζεται μια μπανιερα γεματη χαρτονομισματα. Οι δυο συνεταιροι δεν τα βρηκαν τελικα και ο Θεμος κατεληξε να ειναι ο μοναδικος εκδοτης της δικιας του εφημεριδας: Το Θεμα. Η κυριακατικη εκδοση της φυλλαδας αυτης, προσφερε αρχικα και πορνοταινιας, ωθωντας ετσι τις πωλησεις της στα ουρανια. Διοτι κατα τα αλλα η αρθρογραφια της εφημεριδας του αποτελουνταν απο κοτσομπολιστικα ρεπορταζ και συκοφαντικα αρθρακια.

 Παραλληλα δε, ο Θεμος ξεκινησε και μια εκπομπη στον ΑΝΤ1 ονοματι ΟΛΑ. Καθε χρονια ειχε και απο εναν αριθμο. Σημα κατατεθεν της εκπομπης, οι γνωστες ατακες που περνανε σε τραιηλερ, αλλα και που εμφανιζονται ως σταμπες στα μπλουζακια του παρουσιαστη.


 Το κονσεπτ της εκπομπης δειχνει τον Θεμο, μαζι με τον κολλητο του Βαγγελη Περρη, να καθονται σε στουντιο με καλεσμενους προσωπα της επικαιροτητας. Σε περιπτωση που ο καλεσμενος ειναι ανδρας, παρουσα στη ... συζητηση ειναι και μια κοπελα, καθημενη συνηθως διπλα στον Περρη. Βασικα προκειται για μοντελα, ντυμενη σεξι. Η πιο γνωστη ειναι η Ολγα Φαρμακη, αφου η εκπομπη του Θεμου την βοηθησε, οχι μονο να γινει διασημη και να κλεινει δουλειες με φωτογραφησεις κτλ., αλλα και να γνωριστει με κοσμο και κοσμακη, αφου ολοι οι ως τωρα συντροφοι της εχουν υπαρξει επιχειρηματιες και θαμωνες νυχτερινων κεντρων. Στα διαλειμματα των συζητησεων, ο θεατης βλεπει προκλητικα ντυμενες κοπελες να λικνιζονται σε μπαρες. Το καλυτερο ομως της εκπομπης ειναι τα βιντεοκλιπακια που παρουσιαζουν διαφορους...σελεμπριτις της εγχωριας...σωου μπιζ σε ατυχεις στιγμες, εξαισια μονταρισμενες που προκαλουν το γελιο. Εξαιτιας των κλιπς αυτων, η εκπομπη του Θεμου ειναι εδω και χρονια απο τις πιο επιτυχημενες της ελληνικης τηλεορασης και στιγμιοτυπα της αναμεταδιδονται απο αλλες εκπομπες. 

 Εξαιτιας αυτων - καθως φυσικα και των καλλιγραμμων γυναικων που λικνιζονται στα πλατο του στουντιο -  δωσαμε ολοι μας αφεση αμαρτιων στον Θεμη. Τον αποκαθηλωσαμε απο το βαθρο του λαμογιου. Τον ανεχτηκαμε να περιφερει το ασουλουπωτο σουλουπι του και να μιλαει ακαταπαυστα και ακαταλαβιστικα, οπως εκανε στην ταινια το "φιλι της Ζωης", στην οποια παριστανε τον ζαμπλουτο πλην τιμιο μεγαλοεπιχειρηματια που βοηθαει τους παντες. Ξεχασαμε γιατι την εκανε απο την Ελευθεροτυπια. Ξεχασαμε οτι, ως φιλος του ... εφευρετη του εγχωριου λαιφσταιλ Πετρου, στηριξε και αυτος το κατασκευασμα αυτο. Ξεχασαμε το 2007, που τον πιασανε με πλαστικες μαυρες σακκουλες σκουπιδιων γεματες χρηματα. Τα χρηματα που εσωσε απο τον καβγα με τον Μακη, τον παρ' ολιγο συνεταιρο. Τα χρηματα που τωρα καλειται να εξηγησει πως προεκυψαν. Ξεχασαμε που αυτος τοτε εβγαλε στον αερα το δισκακι με τις περιπετειες του Ζαχοπουλου και της υφισταμενης του (κ' αυτη η χριστιανη, σε κεινον πηγε να το δωσει;). Ολα αυτα τα ξεχασαμε. Μας υπνωτισαν το λικνιζομενα κορμια και οι ατακες που γραφει ομαδα συντακτων για παρτι του.

 Καποιοι ομως τα θυμηθηκαν χτες. Καποιοι αλλοι, δεν τα ειχαν ποτε τους ξεχασει. Ο Θεμος δικαιουται να εχει τα νευρα του πλεον.


Keine Kommentare: