Montag, 31. Mai 2010

ΓΙΑΤΙ Η ΛΕΝΑ;

Χαρες και πανηγυρια στη Γερμανια! Η γερμανικη συμμετοχη ηρθε πρωτη σε ψηφους στην φετινη Γιουροβιζιον που διεξαχθηκε το Σαββατο στο Οσλο. Του χρονου ο διαγωνισμος θα λαβει χωρα σε καποια γερμανικη μεγαλουπολη. Ετσι πραγματοποιηθηκε επιτελους ενας ευσεβης ποθος των Γερμανων, αφου ειχαν 28 χρονια να δουν την διεξαγωγη του θεσμου στην χωρα τους.
Εδω και εβδομαδες παντως, η συμμετεχουσα Lena Meyer-Landrut με το τραγουδι της "Satelitte" θεωρουνταν το φαβορι του φετινου διαγωνισμου. Κατι που επιβεβαιωθηκε και στην πραξη, οπως εδειξε η υψηλη βαθμολογια που απεκτησε. Τι το ιδιαιτερο ομως ειχε αυτη η 19χρονη κοπελιτσα, εναντι πιο ομορφων συμμετεχοντων, οπως οι τραγουδιστριες του Αζερμπαιτζαν και της Αρμενιας; Γιατι ανακυρηχτηκε η Λενα την βραδια της 29ης Μαιου σε νικητρια της Γιουροβιζιον;

Ισως γιατι η Λενα εχει αυτα που οι αλλες κοπελες δεν διεθεταν. Απλοτητα στην εμφανιση, αυθορμητισμο, αγνοτητα. Στοιχεια που την κανουν αμεση και προσιτη στον κοσμο. Αλλωστε μπορει κανεις ευκολα να παρατηρησει, οτι ο κοσμος του θεαματος κατακλιζεται απο πλαστικες παρουσιες. Ειτε λαιβ σωου δεις, ειτε βιντεο κλιπ, απο την Μαντονα μεχρι την Μπριτνευ Σπιαρς και την Μαλευ Σαιρους, και απο την Λαιδη Γκαγκα ως την Χριστινα Αγκιλειρα, την Σακιρα, την Μπιονσε και την Ριαννα, το ιδιο αποτελεσμα θα βγαλεις. Ημιγυμνες καλλονες που λικνιζονται προκλητικα και πετανε και κανα δυο στιχους στο ετσι. Οι κλωνοι τους υπαρχουν και σε εγχωριες βερσιον, φυσικα δε και στην Γιουροβιζιον. Η Λενα ευτυχως αποτελεσε εξαιρεση και απεδειξε οτι δεν χρειαζεται να βγαινεις με μπικινι στην σκηνη για να δειξεις οτι εισαι σεξι. Ο κοσμος απο την αλλη μερια, εχει βαρεθει ολο αυτο το οφθαλμολουτρο τοσων χρονων και εκτιμησε τις προσπαθειες της Λενας. Να σημειωθει εδω, οτι κοπελες λιτα ντυμενες και βαμενες, με αυθορμητισμο, ενθουσιασμο και ολιγον αγαθιαρες, κυκλοφορουν κατα κορον στις χωρες της κεντρικης και βορειου Ευρωπης. Ο τυπος επομενως της Λενας, που θυμιζει πρωτοετη φοιτητρια που προσπαθει να προσανατολιστει στο νεο της περιβαλλον, ειναι ταυτοσιμος με το κοριτσι της διπλανης πορτας. Καμια σχεση δηλαδη με ντιβα. Οι ντιβες ειναι απροσιτες. Θελουν να τις λατρευεις μονο. Δεν σου δινουν τιποτε πισω, παρα μονο φαντασιωσεις.
Να γιατι η Λενα, στο μεταβατικο σταδιο απο κοριτσι προς γυναικα, ξεχωρισε στον διαγωνισμο αυτον αναμεσα σε εντυπωσιακες μεν παρουσιες, μετρια δε τραγουδια.
.....................................................
Υ. Γ.: Η κοτσανα της ημερας ακουστηκε σημερα το πρωι απο βερολινεζικο ραδιοφωνικο σταθμο: "Εμεις δινουμε τα λεφτα μας στην Ελλαδα και αυτη μας εδωσε δυο βαθμους στην Γιουροβιζιον", απεφανθει ο εκφωνητης.
Ασε Ταλα, καλυτερα να μην το σχολιασεις αυτο...

Keine Kommentare: