Freitag, 4. November 2011

Don´t mind the GAP...

Και ξαφνικα, μεσα σε λιγοτερο απο 24 ωρες, το σκηνικο ξαναλλαξε... Ο Γιωργης αλλαξε γνωμη για το δημοψηφισμα, αφου περασε πρωτα απο τις Καννες, οπου προφανως, Μερκελ και Σαρκοζυ του τραβηξανε τ' αυτια.... Τωρα θελει ψηφο εμπιστοσυνης, αλλα και να παραμεινει πρωθυπουργος και η κυβερνηση να μην αλλαξει.


Ο Αντουαν, αρχηγος της αξιωματικης αντιπολιτευσης, ζηταει εκλογες, μεταβατικη κυβερνηση ανευ Γεωργιου και πρωτα να ερθε η 6η δοση και μετα βλεπουμε. Μερκελ και Σαρκοζυ ειπανε τα αντιθετα. Αμα θελει ο Γιωργακης δημοψηφισμα, ας το κανει, αλλ 6η δοση δεν εχει.


Εχουν γινει ολοι τους μαλλιοκουβαρα και ο λαος εκνευριζεται. Κανενας δεν ξερει τι θελει και τι να κανει. Τρωγονται μεταξυ τους για τις καρεκλες. Μια λενε να φυγουν απο την ευρωζωνη, το δανειο ομως το θελουν. Μια λενε να μεινουν, αλλα δεν μπορουν να βελτιωσουν τα πραγματα. Τα κομματα της αντιπολιτευσης πανε απο κωλοτουμπα σε κωλοτουμπα, οσο η κυβερνηση και ειδικα ο πρωθυπουργος συνεχιζει να κανει γκαφες και να αυτογελοιοποιειται στην Ευρωπη. Οχι οτι αμα γινει η αντιπολιτευση κυβερνηση θα πανε καλυτερα τα πραγματα...


Να αναμενουμε καυτο Σαββατοκυριακο με πλουσιες εξελιξεις;

Keine Kommentare: