Freitag, 20. März 2009

ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ.

Τι κι αν μας τελειωσαν οι Αποκριες (μια απο τις ωραιοτερες εποχες κυριως για παιδια, παρολο που πολλα τα ριχνουν στο κρεβατι οι ιωσεις που εμφανιζονται τοτε); Ο καρναβαλος συνεχιζεται. Οι μασκες δεν λενε να πεσουν με τιποτε.
Ο Κωστακης στον κοσμακη του. Ολα στην χωρα πανε κατα διαολου. Το μαγαζι βαρεσε διαλυση. Αλλα αυτος εκει - σεμνος και ταπεινος οπως παντα. Δεν τον κουναει κανεις απο την καρεκλα του. Εχει αλυσσοδεθει πανω της, για να μην την χασει. Δεν μας στραγγιξε απο το αιμα μας ακομα.
Ο κοσμος βεβαια καιγεται, αλλα ως συνηθως η γρια επιμενει να χτενιζεται. Τι χαλια στην οικονομια, τι αποτυχημενη εξωτερικη πολιτικη, τι οι καθημερινες ληστειες και φονοι, τι τα γκαλοπ που εμφανιζονται σαν μανιταρια να δειχνουν πτωση της Ν.Δ. και ανοδο του ΠΑ.ΣΟ.Κ... Τα μειζωνα θεματα που προβαλλουν τα Μ.Μ.Ε. (ειδικα τα τηλεοπτικα) ειναι ποιος η´ ποια η´ ποιοι θα αναλαβουν την παρουσιαση του "πρωινου καφε" του ΑΝΤ1 και πως θα τα παει ο Sakis στον φετινο διαγωνισμο της Eurovision. Αυτα τους ειπαν να παιζουν, αυτα προβαλλουν. Τι να εβαζαν δηλαδη; Το διαταγμα του Παυλοπουλου, συμφωνα με το οποιο μετα απο συμβαση εργασιας 24 μηνων σε φορεα του δημοσιου μενεις ανεργος; Ασε καλυτερα, μην τρομαξουν τον κοσμο. Καλλυτερα την Χαιλαντερ θεραπευτρια του Παναγαθου Εφη Θωδη.
Ε ρε τι εχει να γινει...Τι αλλο θα δουμε και θα ακουσουμε ακομα...Εχουμε πολυ δρομο ακομα μπροστα μας... Σε ενα μηνα εχουμε Πασχα. Η Εβδομαδα των Παθων μας περιμενει....

Keine Kommentare: