Sonntag, 28. Juni 2009

ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ Ο ΓΑΜΟΣ.

Ο Ταλας δεν ειχε βασικα ουδεμια προθεση να ασχοληθει με τον γαμο του τηλεοπτικου βιβλιοπωλη και βουλευτη Αδωνι με την βιρτουοζα μαεστρο και παρουσιαστρια τηλεσκουπιδιου Ευγενια, ο οποιος τελεστηκε την περασμενη Δευτερα σε μεγαλη και γνωστη εκκλησια της Γλυφαδας. Την δουλεια αυτη την εκαναν επαγγελματιες ρεπορτερ μεσημερινανων κουτσομπολιστικων εκπομπων, παρα την σταση εργασιας που ειχε κυρηξει το σωματειο τους. Παρα ταυτα ομως, συνεβησαν καποια πραγματα, τα οποια και πρεπει να αναφερθουν:


Φαινεται οτι για καποιους ανθρωπους η δημοσιοτητα ειναι οτι ειναι η φωτια για τα φιδια: Μαγνητιζει και ελκυει. Και αμα δεν προσεξεις, σε τσουρουφλιζει. Το ζευγος δεν καηκε ακομα. Περιεργο πως και γιατι. Δεν θα μεινει ομως εδω ασχολιαστο το γεγονος, οτι τα δυο...πιτσουνακια κανουν οτι μπορουν προκειμενου να βρισκονται στο κεντρο της τηλεοπτικης επικαιροτητας. Ο γαμος τους κοντεψε να γινει υβριδιο εμποροπανυγηρις με προεκλογικο συνεδριο. Λιγες μερες πριν την τελεση του μυστηριου, ειχε διαρρευσει στον Τυπο, οτι ο μπουμπουκογαμπρος ειχε ζητησει να τον παντρεψει Αρχιεπισκοπος η´ Μητροπολιτης. Ειχε δε επιπλεον την απαιτηση να του δωθει μικροφωνο για να...βγαλει λογο εντος της εκκλησιας στους προσκεκλημενους του, καθως και γιγαντοοθονη που θα στηνοταν στην...κεντρικη πλατεια, ωστε ολοι οι κατοικοι της Γλυφαδας και των περιχωρων να μπορεσουν να παρακολουθησουν τα...δρωμενα εντος του ναου. Συν τοις αλλοις, ηθελε και τραπεζια με πλουσιο μπουφε στο προαυλιο της εκκλησιας, καθοτι ο γαμος ελαμβανε χωρα απογευμα προς βραδακι και σιγουρα πολλοι θα ησαν αυτοι, οι οποιοι θα πεινουσαν...
Ευτυχως που οι αρμοδιοι του τα αρνηθηκαν ολα αυτα. Και αν το μπουμπουκοζευγαρο δεν ειχε ζωντανη τηλεοπτικη αναμεταδοση απο τα ιδιωτικα καναλια της χωρας - λες και προκειται για εθνικη γιορτη - δεν θα πρεπει να μενει στεναχωρημενο. Οι δημοσιογραφοι απεργοσπαστες τραβηξαν καλα πλανα, τα οποια παιχτηκαν αργοτερα απο τις κουτσομπολιστικες εκπομπες.
Βεβαιως υπηρξαν και στο παρελθον τετοιου ειδους καρακιτσατες ενεργειες, οπως π.χ. οι γαμοι του πρωην τραγουδοποιου και νυν παρουσιαστη Ανδρεα Μικρουτσικου απο στουντιο τηλεοπτικου σταθμου. Στην περιπτωση του μπουμπουκοζευγαρου ομως, μιλαμε για παρολιγον χρηση του μυστηριου του γαμου οχι μονο προς εμπορικους, αλλα και προς κομματικους- πολιτικους σκοπους, λογω της ιδιοτητας του γαμπρου.
Εχοντας αυτα υποψιν του, θυμαται ο Ταλας την κλασσικη φραση του καρατεριστα Bασιλη Αυλωνιτη απο την ταινια "η ωραια των Αθηνων": "Μωρε που παμε;" - Ταιριαζει γαντι στην περιπτωση...

Keine Kommentare: