Freitag, 1. April 2011

ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ.

Η χωρα μας βρισκεται στον κυκλωνα της κρισης. Η διαφθορα μαστιζει τον δημοσιο τομεα. Η ακριβεια, η ανεργια, η εγκληματικοτητα πληττουν τον κοσμο. Με την επιμυκηνση αποπληρωμης χρεων, η οποια θα συμβαδισει παραλληλα με το παγωμα μισθων και συνταξεων απο την μια και την αυξηση φορων και τιμων σε ειδη πρωτης αναγκης, οι Ελληνες ειναι καταδικασμενοι να περασουν τα επομενα χρονια υπο δυσμενεις συνθηκες. Νοικοκυρια θα ρημαξουν, επιχειρησεις θα τιναχτουν στον αερα, η ανεργια στους νεους θα καλπασει, ενω οι μιζαδοροι και οι τοκογλυφοι θα συνεχισουν να καπηλευονται ονειρα και κοπους ολοκληρης ζωης των μεροκαματιαριδων συμπατριωτων τους, οι οποιοι, ειτε θα σερνονται απο συμβαση σε συμβαση, ειτε θα ξημεροβραδιαζονται στα γραφεια του ΟΑΕΔ.


Ολες οι ελπιδες του ελληνικου λαου στρεφονται σε ενα και μονο προσωπο. Μονο αυτος μπορει να σωσει την Ελλαδα! Το ονομα του ειναι ... Τσακ Νορρις!!!

Ο Τσακ Νορρις ειναι ο ενας και μοναδικος ανθρωπος σ' ολοκληρο το συμπαν, ο οποιος μπορει να τα κανει ολα με τη μια: Να παταξει την διαφθορα της καθε παραγκας λαμογιων κομπιναδορων και μιζαδορων. Να δωσει τελος στην λαθρομεταναστευση και τις βλεψεις των εχθρικων γειτονων μας. Να καταπολεμησει την ανεργια και την ακριβεια. Να ανακαμψει την ελληνικη οικονομια, την ελληνικη παιδεια, τον ελληνικο πολιτισμο.
Δεν εχομε καμια αμφιβολια περι αυτου: Ο Τσακ Νορρις ειναι ο καταλληλος ανθρωπος που θα βγαλει την χωρα μας απο το τελμα. Ως αποδειξη των αδιαμφισβητητων προσοντων του, παραθετουμε εδω τις εξης ιστοσελιδες: www.chucknorrisfacts.com, www.thechucknorrisfacts.com, ωστε να πεισθει και ο πλεον καχυποπτος για την αποτελεσματικοτητα των ενεργειων του.


Απο το ιστολογιο αυτο ξεκιναμε σταυροφορια συλλογης υπογραφων, τις οποιες θα αποστειλουμε μαζι με επιστολη στον Τσακ Νορρις, προκειμενου να τον πεισουμε να ερθει και να σωσει την χωρα μας! Οσες περισσοτερες υπογραφες, τοσο το καλυτερο!


Μεγαλε Τσακ Νορρις, εμεις οι ταπεινοι Ελληνες σε ικετευουμε: Μονο εσυ μπορεις να μας σωσεις. Μονο εσυ μπορεις να πετυχεις, εκει που οι πολιτικοι μας, η Ε.Ε. και το ΔΝΤ απετυχαν!


----------------------


(Εξυπακουεται οτι αυτο ηταν το πρωταπριλιατικο αστειο της φετινης χρονιας. Αρεσε δεν αρεσε, καλο μηνα! Πλακα πλακα ομως, ο Τσακ Νορρις δεν παιζεται! Κορυφη ο μεγαλος!)




Keine Kommentare: