Mittwoch, 22. Februar 2012

ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ.

Δεν ειμαστε ακριβως σε θεση να γνωριζουμε, εαν οι τρεις παρουσιαζομενοι οντως αποτελουν προτυπα της σημερινης νεολαιας. Αυτο το σκεφτηκαμε μονο λογω της παρουσιας τους στα ΜΜΕ. Μπορει να ειμαστε επομενως λαθος ως προς τις εκτιμησεις μας. Πρεπει ωστοσο να παρατηρησουμε, οτι ειναι αξιοπροσεκτο, τοσο νεοι ανθρωποι να εχουν γινει σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα πασιγνωστοι στο πανελληνιο.



Ο Θανος εχει τυχη στην ατυχια του. Τυχη διοτι ειναι μαλλον ο νεοτερος βουλευτης της χωρας. Και κυριως διοτι εγινε γνωστος μεσω του πατρος του. Ατυχια ακριβως λογω του πατρικου ονοματος. Καθοτι αμαρτιες γονεων... Και ο πατερας του ειναι πολυ γνωστος εξαιτιας των ακραιων αποψεων του σε πολιτικα, κοινωνικα, ιστορικα ζητηματα. Μοιραια ο γιος συνδεεται με τον πατερα, οτι και να κανει, οτι κι αν πει.


Ο Θανος κραταει, λογω θεσεως, ενα σοβαρο/ σοβαροφανες προφιλ. Παντα με κοστουμι και γραβατα. Δεν εμφανιζεται χαλαρος.




Αλλο πραγμα ο Γιαγκος. Ο νεαρος Πατρινος ειναι εδω και χρονια γνωστος στην πολη του. Μαζι με φιλους του εχει φτιαξει ταινιες που παραπεμπουν σε αμερικανικες ταινιες δρασης: Γιαγκοραμπο, Γιαγκοροκυ, κομης Γιαγκουλας, Γιαγκοναν ο βαρβαρος. Η τελευταια ειναι και η γνωστοτερη. Οπως φαινεται και απο τους τιτλους, οι ταινιες του Γιαγκου περιστρεφονται γυρω απο τον ιδιο. Κριμα. Θα μπορουσε να διασκευασει καλυτερες παρωδιες η' ακομη καλυτερα, να κανει κατι πιο πρωτοτυπο, εφοσον το χομπυ του αυτο τον ευχαριστει. Το βεβαιο ειναι οτι ο Γιαγκος ξερει πολυ καλα να πουλαει τον εαυτο του. Οι θαυμαστες του ειναι αρκετοι και φαντικοι, οπως και οι επικριτες του. Στο βιογραφικο του αναφερει μεταξυ αλλων, οτι εχει ιδρυσει μουσικο γκρουπ, εταιρεια παραγωγης Ντορος φιλμς, εχει συμμετασχει σε μαραθωνιους στην Πατρα, ειναι αυτοδιδακτος σε καποια μουσικα οργανα, ηλ. υπολογιστες, βιντεοκαμερες και επισης πτυχιουχος του Πολυτεχνειου Πατρων. Τελευταια καταφερε να αποκτησει δικια του εκπομπη στο Τηλεαστυ, αφου στις προηγουμενες εκλογες ειχε κατεβει υποψηφιος με το ΛΑΟΣ. Η κινηση του αυτη δυσαρεστησε καποιους θαυμαστες του. Δυστυχως αυτην την εντυπωση εχουμε αποκομησει. Ο Γιαγκος θελει να περιτριγυριζεται απο ανθρωπους που τον θαυμαζουν. Θελει να ειναι αρχηγος και ολοι οι αλλοι να τον προσκυνουν. Θελει να κανει πλακα μπροστα στις καμερες με το να λεει ακατανοητα πραγματα και νομιζει οτι την εφερε σε ολους, αλλα στην πραγματικοτητα οι αλλοι ειναι που γελουν μαζι του. Πατρινοι μας εχουν πει οτι αποτελει γραφικη φιγουρα της πολης, ειδικα τις εποχες που γυριζε τον Γιαγκοναν και κυκλοφορουσε με προβιες και σπαθια στους δρομους. Στο περιεργο τηλεπαιχνιδι "whipe out" ειδαμε τον Γιαγκοναν με κοκκινο μανδυα α λα Σουπερμαν να πεφτει στα γονατα και να σταυροκοπιεται, λες και θα επαιρνε μερος στην εξοδο του Μεσολογγιου. Ελεος, ενα χαζο τηλεπαιχνιδι ειναι μονο!



Ο Σαββας ειναι επισης Πατρινος στην καταγωγη. Εγινε γνωστος επειδη συμμετειχε σε ενα διαφημιστικο για το ευρωπαικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου 2004. Σε αυτο, ο Σαββας υποδυονταν εναν φανατικο οπαδο της ελληνικης ομαδας στην Πορτογαλλια. Δεν γνωριζουμε λεπτομερειες, αλλα μετα απο αυτο το διαφημιστικο, ο Σαββας βρεθηκε στα τηλεοπτικα πλατο διαφορων εκπομπων. Προς το παρον ασχολειται με μια εκπομπη που σκαρωνει φαρσες και ειναι και ραδιοφωνικος παραγωγος, οτι κι αν αυτο σημαινει. Απο τους τρεις celebrities νεολαιους που παρουσιαζονται εδω, ο Σαββας μαλλον μοιαζει να παιρνει τα πρωτεια. Δεν δειχνει να υποκρινεται, αλλα ζει καθε στιγμη. Ειναι χαλαρος και κεφατος, δεν τον νοιαζει να παραστησει τον αρχηγο η' οτιδηποτε αλλο.

Αυτοι λοιπον ειναι οι τρεις μας νεοι, που μπορουν καλλιστα να απευθυνθουν στους συνομηλικους τους, μιλωντας την γλωσσα τους. Ο Θανος εχει στυλ σοβαρο, που απευθυνεται κυριως σε γιαπηδες. Ο Γιαγκος εχει το δικο του, ιδιοτυπο χιουμορ, νομιζει οτι κανει πλακα με το να μιλαει με εξισωσεις και γριφους, αλλα ακριβως επειδη κανεις δεν τον καταλαβαινει, δεν τον παιρνει και τοις μετρητοις. Ο Σαββας τελικα ειναι ο πολυ χαλαρος και αραχτος τυπος, ο σουπερ ανετος με ολους και με ολα.












Keine Kommentare: