Sonntag, 10. Mai 2009

No more Mr. "cool guy"!

Ηταν πιτσιρικας ακομη ο Ταλας, οταν εντελως τυχαια, ειχε ακουσει μια συζητηση μεταξυ δυο ατομων. Ο ηλικιακα μεγαλυτερος της παρεας εθεσε εναν γριφο στον νεοτερο του συνομιλητη: Πως πεθανε το γρηγοροτερο πιστολι της Αγριας Δυσης. Στην συζητηση που ακολουθησε, ο νεοτερος ανδρας ηταν της αποψης οτι ο πιστολερο μαλλον απεβιωσε σε μεγαλη ηλικια, αφου ως γρηγοροτερος στο σημαδι θα ειχε βγαλει νοκ αουτ ολους τους αντιπαλους του. Ο ωριμοτερος ανδρας υποστηριξε οτι ο γρηγοροτερος πιστολερο σταλθηκε στα θυμαρακια απο καποιον που ηταν πολυ πιο γρηγορος στο πιστολι απο αυτον. Στην τελικη ευθεια, κανεις δεν ειναι τελειος και κανεις δεν μπορει να ειναι αιωνιως πρωτος και καλυτερος. Με τακτικη εξασκηση, σιγουρα μπορει να γινει καποιος ταλαντουχος καουμποι το γρηγοροτερο πιστολι της Δυσης.



Το παραδειγμα αυτο το θυμηθηκε βλεποντας στην γερμανικη τηλεοραση την νεα διαφημιση για μαρκα μπυρας (: Την διαφημιση μπορει να δει κανεις στο:





Στην διαρκειας 28 δευτερολεπτων περιπου διαφημιση, η σερβιτορα πολυτελους καφεστιατοριου δεν ξερει ποιος πελατης εχει παραγγειλει μπυρα. Νομιζει οτι ειναι ο γνωστος ηθοποιος Bruce Willis. Ετσι λοιπον, τον πλησιαζει και τον ρωταει εαν αυτος παρηγγειλε την μπυρα. Ο δημοφιλης σταρ αρχιζει τα κολπακια με την κοπελα στο γνωστο του, ανεμελο στυλακι, που γνωριζουμε ολοι, λιγo ως πολυ, απο τις ταινιες του. - "Have you?" τον ρωταει διστακτικα. - "Have I?", της απανταει, φλερταροντας την συναμα. - "Have you?" ξαναρωτα, εμφανως τρακαρισμενη και μπερδεμενη η σερβιτορα. - "Have I...", αποκρινεται χαμογελαστος ο Bruce. Και οπως κανει να πιασει το ποτηρι με την μπυρα, γυρναει απο διπλα του δεξια ο Rudi Assauer - μανατζερ της ποδοσφαιρικης ομαδας FC Salke 04 και 10 χρονια μεγαλυτερος απο τον Bruce, ευρεως γνωστος στην Γερμανια. - "NO YOU HAVEN´T!", του λεει κοιταζοντας τον στα ματια και παιρνει την μπυρα, την οποια φυσικα ειχε παραγγειλει.
Η διαφημιση αυτη θυμησε στον Ταλα το διαλογο που ειχε ακουσει για το πως πηγε στα θυμαρακια το πιο γρηγορο πιστολι στη Δυση. Ο Rudi δεν ειναι βεβαια κανενας αγιος, αλλα ειναι μεγαλυερος σε ηλικια και εχει ζησει πολλα. Το δε διαφημιστικο αυτο, στο οποιο "την λεει" ευθεως στον "πολυ" Bruce τον ικανοποιησε. Δεν εχει κατι εναντιον του δημοφιλους χολλυγουντιανου ηθοποιου, το στυλακι ομως που αυτος εδω και χρονια βγαζει προς τα εξω, με τις γκριματσες και τις δηθεν cool ατακες, το εχει σκυλοβαρεθει. Και οπως λεει και η παροιμια, "το πολυ το Κυριε Ελεησον το βαριεται και ο Θεος". Καποιος επρεπε να βρεθει για να του την πει τελος παντων! Νισαφι πια με τον καθε ενα που την εχει δει "καπως" και πουλαει μουρη. Ειναι υποχρεωμενος να τρωει μια ζωη στην μαπα τον μεγα Bruce; Σιγα, χορτασαμε απο μαγκες! Υπαρχουν τοσοι και τοσοι στο Χολλυγουντ (Jason Statham, Vin Diesel, Wayne Johnson) και περιμενουν στη γωνια. Το μοντελο του Bruce Willis το ζουμε εδω και 20 τοσα χρονια. Το ειδαμε, το αφομιωσαμε, το χορτασαμε - φτανει πια! No more Mr. cool guys, η μαγκια των οποιων ειναι ετσι κι αλλιως καλπικη και εξαρταται συνηθως απο την κουρσαρα που αποκτηθηκε ειτε με δοσεις, ειτε με τα λεφτα του μπαμπα!


Keine Kommentare: