Mittwoch, 10. März 2010

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.

Ο Ταλας χρειαστηκε να λειψει για 2 βδομαδες. Κατα την διαρκεια του ταξιδιου του ενημερωθηκε απο διαφορετικες πηγες για τα τεκτενομενα που ελαβαν χωρα αμεσως μετα την δημοσιευση των θεσεων του στο παρον ιστολογιο (βλ. τα κειμενα "Φυτιλι" 18/02 και "Παιχνιδακια" 13/02 εντ.). Οσοι και οσες διαβασαν τα κειμενα αυτα, πηραν μια ιδεα του τι μπορει να συμβαινει.

Το προκλητικο εξωφυλλο του γερμανικου περιοδικου Focus...
... Και η ελληνικη απαντηση απο την εφημεριδα Ελευθερος Τυπος...
Τωρα, ολα αυτα που επακολουθησαν αγαπητε αναγνωστη, με το εξωφυλλο του γερμανικου περιοδικου και τις αντιδρασεις της ελληνικης πλευρας - απο τις γελοιες δηλωσεις των Παγκαλου και Πετσαλνικου, εως την εικονογραφημενη ανταπαντηση αθηναικης εφημεριδας, αφηνουν τον Ταλα ψυχραιμο και ασοκαριστο! Διοτι ολα αυτα ηταν προβλεψιμα. Δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβει κανεις!
Καποια στιγμη θα επακολουθουσαν αντιδρασεις του ειδους. Και ειναι γνωστο οτι καποιοι Γερμανοι μεγαλοδημοσιογραφοι πουλανε πνευμα με ειρωνειες. Οπως ειναι επισης γνωστο, οτι καποιοι Ελληνες πεφτουν σε αυτην ακριβως την παγιδα λογω ιδιοσυγκρασιας και απαντανε αναλογως, ωμα ομως και σκληρα, με ελαχιστη ειρωνεια.
Προσφατα περασαμε στον επομενο γυρο, με τους Γερμανους να συνεχιζουν την ρεβανς με σχολια περι πωλησης ελληνικων νησιων και βραχονησιδων για να σωθει το ελλειμα... Ξεχασανε να αναφερουν οτι εχουν βαλει χερι σε Μετρο και Αεροδρομιο Αθηνας, οπως και οτι ο ΟΤΕ εχει πωληθει στην γερμανικη Telecom... Μαλλον θελουν να αγορασουν κι αλλα...
Ο Ταλας δεν εχει να προσθεσει κατι περισσοτερο προς το παρον. Θα συνεχισει να παρακολουθει τις εξελιξεις γυρω απο το θεμα που παρουσιαζει τοσο ενδιαφερον. Και βλεπουμε που θα παει.




Keine Kommentare: