Mittwoch, 24. März 2010

ΘΥΣΙΕΣ.

Ειχαμε καποτε γραψει οτι ολα τα πραγματα εχουν τα ορια τους. Ενα απο αυτη, ειναι και η υπομονη. Αυτο βεβαια, το λενε πολλοι. Στην περιπτωση μας, επιβεβαιωνεται με το ακολουθω παραδειγμα.
Ειμαστε πραγματικα εξω φρενων με τις αναισχυντες δηλωσεις του επιτιμου προεδρου της Νεας Δημοκρατιας, κου. Κωστα Μητσοτακη, οπως τις ανεφερε στην εκπομπη του δημοσιογραφου Αλεξη Παπαχελα "οι νεοι φακελοι" απο την τηλεοραση του ΣΚΑΙ την Δευτερα 22.03.2010 (βλ. λεζαντα κατωθεν της φωτογραφιας):


«Σήμερα χρειάζεται να κατεβάσουμε το επίπεδο του ελληνικού λαού, πρέπει όλοι να φτωχύνουμε» (: Κ. Μητσοτακης, απευθυνομενος στον Α. Παπαχελα. Απο συνεντευξη του πρωτου στην εκπομπη "οι νεοι Φακελοι" του δευτερου. ΣΚΑΙ, 22.03.2010)
.....................................................................................
Κυριε Μητσοτακη, απο το ιστολογιο μου απευθυνομαι σε σας ζητωντας σας το λογο! Δεν νομιζετε οτι ο ελληνικος λαος εχει ηδη ανεχτει πολλα; Εσεις, ο κατα γενικη ομολογια και παραδοχη Αποστατης της Κεντρωας παραταξης που επιδιωξατε να τα κανετε πλακακια με το παλατι για το προσωπικο σας συμφερον - Εσεις, που με την σταση σας αυτην προκαλεσατε τετοιους τριγμους στο Κεντρο, ωστε να θεωρειστε ως ενας εκ των αιτιων που οδηγησαν στην επιβολη του δικτατορικου καθεστωτος της 21ης Απριλιου 1967 την χωρα - Εσεις που μπροστα στο συμφερον σας και την μανια σας να γινετε πρωθυπουργος παση θυσια, δεν διστασατε να επιτεθητε προσωπικα στον Ανδρεα Παπανδρεου, οντας αρχηγος της Νεας Δημοκρατιας, δημιουργωντας το "βρωμικο '89" και συμπραττοντας με μια πουλημενη Αριστερα, μονο και μονο για να κυβερνησετε την χωρα - Εσεις που ειτε ως αρχηγος κομματος, ειτε ως πρωθυπουργος φτιαξατε ενα δικτυο απο συγγενεις σας, φιλους σας, κουμπαρους και βαφτιστηρια σε καιριες θεσεις, αρχης γενομενης απο την κορη σας και χηρα του Παυλου Μπακογιαννη, η οποια υπο την πρωθυπουργια σας εθητευσε ως υπουργος Εξωτερικων και στη συνεχεια, επανηλθε στην θεση αυτη κατα την διακυβερνηση του Κωστα Καραμανλη (Μαρτιος 2004 - Οκτωβριος 2009), διοριζοντας ως συμβουλους τον γιο και την κορη της, τα εγγονια σας δηλαδη. Εσεις εχετε το ΘΡΑΣΟΣ να ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ επιπλεον ΘΥΣΙΕΣ απο τον ελληνικο λαο;
Παριστανετε τον Πανελληνιο ηγετη τωρα, στα γεραματα σας και πιστευετε οτι θα εχετε την καθολικη αποδοχη του πολιτικου κοσμου, με μπροσταρη τον γιο του παλιου σας πολιτικου αντιπαλου απο την θεση πλεον του πρωθυπουργου και εμπνευστη των νεων οικονομικων μετρων;
Δεν μας λετε ομως κυριε Μητσοτακη, εφοσον χρησιμοποιητε το α' πλυθυντικο προσωπο, ΕΣΕΙΣ και η οικογενεια σας, τι θυσιες ειστε διατεθειμενοι να κανετε για να στηριξετε την χωρα σας; Θα αρνηθειτε τις παχυλες σας συνταξεις; Θα γκρεμισετε τους καμια τριανταρια λουτροκαμπινεδες σας, οι οποιοι ειχαν προκαλεσει σκανδαλο και συναμα ειχαν γινει σλογκαν σε επιθεωρησεις και σατυρικα φυλλα την δεκαετια του '80; Για πειτε μας! Ειμαστε προθυμοι να σας ακουσουμε!
Προσωπικα αμφιβαλλω αν θα προχωρησετε σε καποιες απο τις προαναφερομενες ενεργειες. Η πολιτικη σας σταδιοδρομια μιλαει απο μονη της για το ποιον σας. Και εσεις, οπως σχεδον ολοι οι πολιτικοι, τραπεζικοι, βιομηχανοι ΔΕΝ προκειται αν κανετε τιποτε! Για αλλη μια φορα ο απλος πολιτης θα επωμιστει τα βαρη. Εσας δεν προκειται να σας πειραξουν τα νεα οικονομικα μετρα. Κακως εκφραστηκατε στο α' πλυθυντικο προσωπο. Δεν εκπροσωπειτε τον ελληνικο λαο κυριε.
Ο φτωχος ελληνικος λαος θα φτωχυνει ακομα περισσοτερο με τα νεα μετρα. Η ανεργια θα αυξηθει, οπως αυξανονται οι φοροι και οι τιμες των αγαθων. Οι μισθοι και οι συνταξεις θα μειωθουν και για αυτους που εχουν εργασια, αυτη θα συνεχισει να ειναι με συμβαση παντος τυπου. Αλλα εσεις και οι ομοιοι σας κυριε Μητσοτακη, δεν προκειται να φτωχυνετε. Θα συνεχισετε να κοροιδευετε τον κοσμο. Θα συνεχισετε να τσεπωνετε τις συνταξεις σας και να προσθετετε με βαφτησια και κουμπαριες καινουργιους "φιλους" στην παρεα σας. Θα συνεχισετε να τους βολευετε σε καιριες θεσεις, οπως βολευετε τα παιδια και τα εγγονια σας, παρακαμπτοντας καθε εννοια αξιοκρατιας.
Τα θερμα μου συγχαρητηρια κυριε! Τα καταφερατε θαυμασια!


Keine Kommentare: