Mittwoch, 30. Juni 2010

ΠΟΥ' ΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (οεο);

Στη Γερμανια ασχολουνται με το Μουντιαλ και την εκλογη του νεου Bundespresident (σημερα γινεται η εκλογη του). Στην Ελλαδα πεσαν ηδη απο τα τελη Μαιου τα παπαγαλακια των Μ. Μ. Ε. να μας ζαλισουν το κεφαλι. Μια με τον Βοσκοπουλο που εδω και 20τοσα χρονια δεν εχει ξοφλησει το κρατος. Την αλλη με χαζοριαλιτι εκπομπουλες και την ψευτοεπιστροφη της Ρουλας στο γυαλι. Μετα ειχαμε τα σκανδαλα με το γαμηλιο γλεντι του ζευγους Χρουσαλα Πατιτσα στο θωρηκτο Αβερωφ και το πιο προσφατο με την επισκεψη της Τζουλιας Αλεξανδρατου μετα τα μεσανυχτα στο Πολεμικο Μουσειο, συνοδευομενη απο τον γιο του γραμματεα της Ν. Δ. Γ. Ζαγοριτη, ο οποιος αντι να κανει την σκοπια του, την κοπανισε κατα μπουζουκλερι μερια και επεστρεψε με την Τζουλια.
Συν τοις αλλοις, εχουμε απεργιες καθε τρεις και λιγο, με αποκορυφωμα τα μπλοκα στο λιμανι του Πειραια. Δραματικες ωρες ζησαμε κατα την απεργια και τις διαδηλωσεις του τελευταιου μηνα, οταν δολοφονηθηκαν αναιτια υπαλληλοι υποκαταστηματος της Marfin Bank (: βλ. σχετικο κειμενο εντ.). Σοκαριστηκαμε απο τον χαμο του υπασπιστη του υπουργου Μ. Χρυσοχοιδη απο δεμα βομβα μεσα στο Υπουργειο.
Οι απεργιακες κοινητοποιησεις συνεχιζονται. Το Μουντιαλ επισης. Μεσα στις αρχες Ιουλιου, ο Α. Λοβερδος φερνει το Ασφαλιστικο στη Βουλη προς ψηφιση. Οποτε αναμενεται να ανεβουν οι θερμοκρασιες ακομα πιο πολυ.



Μονο για ενα θεμα δεν μας εχουν ενημερωσει τα παπαγαλακια των Μ. Μ. Ε. Ελλαδος, Γερμανιας και Ε. Ε. εδω και πολλες εβδομαδες: Υποτιθεται οτι το πρωτο πακετο των δις προς αποπληρωμη παλαιων χρεων του ελληνικου Δημοσιου θα ερχοταν μεσα στον Ιουνιο. Τι εγινε τελικα με δαυτο; Ηρθε η' δεν ηρθε; Γιατι δεν λενε τιποτε τα λαλιστατα παπαγαλακια για αυτο το θεμα; Μηπως ηρθαν τα δις, αλλα δεν πηγαν εκει που επρεπε; Μηπως κατεληξαν σε τιποτε τσεπες μιζαδορων;
Οχι βρε παιδια, μη φοβαστε, ο Ταλας και ολοι οι Ταλες αυτης της χωρας δεν προκειται ετσι κι αλλιως να δουν, οχι να παρουν δεκαρα απο τα χρηματα αυτα. Αλλα δεν μπορει να γινεται τοση φασαρια για την χρεωκοπια της Ελλαδας απο τον Φλεβαρη, να τρεχει ο Τζεφρυ ανα την υφηλιο και να παρακαλαει, να μας βριζουν οι Γερμανοι, να εχουν υπολογισει ποσα δις ακριβως θα δωσουν, και ξαφνικα να μας πετανε Μουντιαλ, Ρουλες, Ντουβλες, Τζουλιες και το κακο συναπαντημα και να κανουνε μοκο για τα δανεια! Δεν μπορει, καποιο λακκο εχει αυτη η φαββα. Και πρεπει να 'ναι πολυ βαθυς...

Keine Kommentare: