Freitag, 9. Juli 2010

"ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ"!

Δεν εχουν περασει και πολλες μερες, απο τοτε που ο περιστασιακα εργαζομενος φωτογραφος Larry Birkhead διοργανωσε σε μεγαλο ξενοδοχειο την δημοπρασια προσωπικων ειδων της Anne Nicole Smith, της αποθανουσης μητερας της κορης του Dannielynn. Τη προθεση του αυτη την ειχε ανακοινωσει αλλωστε αρκετα νωριτερα. Σε τηλεοπτικο σωου ιδιωτικου καναλιου των Η.Π.Α. ειχε πει οτι με τα εξοδα της δημοπρασιας θελει να εξασφαλισει ενα ανετο οικονομικο μελλον για την κορουλα του.
Επηρρεασμενος δηλαδη απο την αιγλη του Χολλυγουντ, μεσα στο οποιο κινειται, ο Λαρρυ πιστευει οτι αντι να παει να δουλεψει, θα πρεπει να ξεπουλησει την μνημη μεχρι και το τελευταιο τανγκα της μακαριτισσας, για να ζησει στο μελλον η κορη του μες την χλιδα, οπως περιπου και η μανα της...
Οποιος/ οποια νομιζει οτι αυτα που αναφερονται εδω ειναι προσβλητικα, παρακαλειται να κανει υπομονη. Ο γραφων προερχεται απο διαφορετικο πολιτιστικο και κοινωνικο υποβαθρο, ως εκ τουτου αδυνατει να κατανοησει, γιατι θα πρεπει να εξασφαλιστει περιουσια εκατομμυριων για την Νταννιελυνν μεσω δημοπρασιων. Δεν μπορει να ζησει και με λιγοτερα; Το ξερουμε ολη, οτι η ζωη δεν ειναι απλη, αλλα και με εκατομμυρια σε τραπεζικο λογ/σμο η' στην τσεπη δεν γινεται καλυτερη. Τι μανια ειναι αυτη, να θελουν ολοι να γινουν εκατομμυριουχοι με την μια; Αφου δεν ξερουν καν τι να τα κανουν ολα αυτα τα χρηματα. Η μακαριττισα η μανα του παιδιου ειχε παντρευτει εναν παππουλη μεγαλοβιομηχανο απο το Τεξας. Μετα απο λιγους μηνες αποδημησε εις Κυριον ο παππουλης και η Ανν Νικολ πηγαινοερχοταν στα δικαστηρια μπας και καταφερει να παρει εστω και ενα σεντ απο την αμυθητη περιουσια του γερου. Αυτο που καταφερε ειναι να εξαρταται απο αλκοολ, ναρκωτικα και διαφορες αλλες περιεργες ουσιες.
Ο Λαρρυ αρεσκεται να ποζαρει φιλαρεσκα μπροστα στις καμερες των συναδελφων του, κρατωντας την μικρη Νταννιελυνν στην αγκαλια του. Τα παει πολυ καλα στο ρολο του πατερα που μεγαλωνει μονος το παιδι του. Του λειπουν ομως θεμελιωδεις αξιες, οπως η παιδεια και πολλοι φοβουνται, μηπως μεγαλωνοντας ακολουθησει η μικρη τα χναρια της μανας της.
Wake up Larry! Money is not everything in this world!


Keine Kommentare: