Freitag, 9. Juli 2010

ΑΓΡΟΓΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.

Ο πρωην υπουργος στην κυβερνηση της Ν. Δ. Σωτηρης Χατζηγακης εγινε το προσωπο της εβδομαδας, χαρις την ειδηση που εφτασε στην δημοσιοτητα, οτι δηλαδη ειχε μεριμνησει υπερ της προσληψης καπου 300 "δικων του παιδιων" σε σημαντικα ποστα.

Μολονοτι μαλλον γνωριζε τι τον περιμενει, βγηκε στα καναλια επιχειρωντας να μπαλωσει τα...αμπαλωτα.... Στην γελοια και ανουσια προσπαθεια του να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα, επαιξε την κολοκυθια με τον συναδελφο του Θεοδωρο Παγκαλο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., στον οποιο καταλογισε τον διορισμο της κορης του δευτερου στο πολιτικο του γραφειο. Ο κυριος Παγκαλος, προκειμενου να διασκεδασει τις εντυπωσεις, δηλωσε οτι η κορη του εργαζοταν νομιμα στο πολιτικο του γραφειο, κανοντας χρηση σχετικου νομου και οτι με την θεληση της εγκατελειψε το ποστο αυτο, για να απασχοληθει στην Φιλαρμονικη του Δημου Αθηνων.
Το συμπερασμα ειναι οτι ολοι αυτοι μας δουλευουν και θα συνεχισουν να μας δουλευουν κανονικοτατα! Ουτε οι γενικες, ουτε οι ειδικες απεργιες και διαδηλωσεος τους πτοουν. Δεν θα αλλαξει τιποτε, ο καθε υπουργος, βουλευτης, νομαρχης, δημαρχος θα συνεχισει να απασχολει τους συγγενεις και τους φιλους του στο γραφειο του η' σε αλλες δουλειες του δημοσιου, κανοντας χρηση καποιου σχετικου νομου. Αυτοι δε, θα συνεχισουν να πληρωνονται κανονικα απο το δημοσιο. Ολοι εμεις, που μοχθησαμε για ειδικοτητες, που στερηθηκαμε διασκεδασεις, διακοπες και αργιες για συμβασεις με υπερωριες και λιγοστα χρηματα, θα συνεχισουμε να ειμαστε στην απεξω, γιατι ειμαστε κοροιδα. Γιατι δεν αντιδρουμε δυναμικα. Γιατι ανεχομαστε προσωπα, καταστασεις, συμπεριφορες του ειδους.
Θα ξυπνησουμε καμια φορα;


Keine Kommentare: