Mittwoch, 4. November 2009

ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ.

Συχνα ακουμε για βανδαλισμους και χουλιγκανς στα γηπεδα, αλλα αγνοουμε οτι αυτα τα φαινομενα λαμβανουν χωρα και εκτος γηπεδων.

Προσφατα αναφερθηκε στον Τυπο το προβλημα που προεκυψε με την ΑΣΟΕΕ και μελη κομματικων παραταξεων που βαλθηκαν να λυσουν... τα προβληματα τους με πετρες και καδρονια εντος της Σχολης.

Στην περιπτωση αυτη μιλαμε για ξεφτιλα κολοσσιαιων διαστασεων. Ο γραφων αναρωτιεται, αν τετοιου ειδους καταστασεις συμπεριλαμβανονται στο γνωστο βιβλιο των ρεκορ Γκινες. Σιγουρα η Ελλαδα πιανει την πρωτη θεση σε κατι τετοια. Και δεν εχει να κανει μονο με το γεγονος των ξυλοδαρμων, αλλα με το οτι φοιτητικες παραταξεις χειροδικουν μεταξυ τους!
Δεν ενδιαφερει κανεναν ποιος ξεκινησε πρωτος τον καυγα, ποιος φταιει και ποιος οχι. Αυτο που λυπει ειναι το οτι επιτρεπονται να δρουν κομματικες νεολαιες εντος πανεπιστημιων. Ολοι οσοι εχουν να κανουν με ελληνικα πανεπιστημια γνωριζουν και κατανοουν περι τινος προκειται. Αυτα τα αβουλα πλασματα που, απο την πρωτη μερα της εγγραφης σου πεφτουν επανω σου με τα φυλλαδια τους, προσπαθωντας να σε καλοπιασουν με ωραια λογια και προσκλησεις για εκδρομουλες και παρτακια, στην ουσια θελουν αλλο ενα πιονι. Αλλον εναν να συνεχισει το εργο τους. Αυτοι, οι χθεσινοι και σημερινοι αφισοκολλητες και διανομεις φυλλαδιων πολιτικων γραφειων, προσδοκουν αυριο θεσεις στις γραμματειες των κομματων τους, ακομα δε και βουλευτικες εδρες. Αυτοι μπορει να μετεξελιχθουν στους αυριανους τηλεοπτικους δελφινοκαρεκλοκενταυρους. Μονο που εχασαν απο τωρα την ψυχραιμια τους και απο τις λεκτικες επιθεσεις περασανε στις χειροδικιες. Οι μεν διοτι οι δικοι τους πηραν ποδι απο την εξουσια και δεν προλαβαν να αποφανε, οι δε μολις ηλθαν και θελουν να φανε τα παντα με την μια. Για το παπλωμα γινεται ο καυγας. Για αυτο πριν απο καμποσα χρονια, τοτε που παιζοταν μπιριμπα αν θα αναλαβει αρχηγος του ΠΑΣΟΚ ο Τζεφρυ η' ο Μπενι, σκοτωθηκαν μεταξυ τους οι συνεδροι της ΠΑΣΠ... Θελαν και αυτοι κομματι απο την πιτα... Καθοτι ειναι ωραιο να καθεσαι σε αρχηγικη καρεκλα...
Δεν μπορει να συνεχισει αλλο το γραψιμο. Αυτα τα πραγματα ειναι και για την ψυχη κουραστικα. Οι φοιτητικες παραταξεις ειναι σαν καρκινωματα. Τα υγιη στοιχεια των ελληνικων πανεπιστημιακων κοινοτητων πρεπει να δρασουν αμεσα και να αποβαλουν αυτα τα μορφωματα. Να απολυμανθουν απο αυτα τα πανεπιστημια. Απο ολους αυτους τους αφισοκολλητες που ονειρευονται πολυθρονες και υπουργεια απο τωρα.

Keine Kommentare: