Donnerstag, 22. April 2010

ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝΤΕΣ.

Προφανως η δικαιοσυνη ειναι τυφλη, αλλα οχι και κουφη. Προφανως και πρεπει να ειναι ηλιθια. Ισως ομως να μην υπαρχει καν δικαιοσυνη, οπως ειχε γραφτει σε παλιοτερο κειμενο (βλ. εντ.) στο οποιο πρωταγωνιστουσε εις εκ των εδω παρουσιαζομενων.
Τι συμβαινει; Πολυ απλα και κατανοητα, τα εξης: Απο την μια εχουμε τον Καμερον Νταγκλας, γιο του γνωστου ηθοποιου Μαικλ Νταγκλας - του "Βασικου Ενστικτου" - και εγγονου του επισης γνωστου Κερκ - "I am Spartacus!" - Νταγκλας. Δυο και τρεις φορες εχει πιαστει το παλικαρι στα πρασα με ναρκωτικα. Κατηγορειται για κατοχη, χρηση και διακινηση ναρκωτικων (κοκκαινη, ηρωινη). Θα πηγαινε μεσα για 10 και βαλε χρονια. Επεσε ομως το σοι - πατερας, μανα, παππους, γιαγια, ακομα και η κοτσονατη μητρια - πανω στους δικαστες και θα μεινει μαλλον γυρω στα 5 χρονια στη στενη. Μπορει και λιγοτερο. Το παινεψανε στους αψυχους δικαστες. Μελι εσταζε το στομα τους για το βλασταρι τους. Καλο παιδι το ανεβαζανε, αγγελο το κατεβαζανε. Μονο που το καμαρι τους τα πουλαγε κιολα τα ναρκωτικα, δεν τα καταναλωνε μονο.
Ο Καμερον με τον διασημο μπαμπα του

Απο την αλλη εχουμε τον διεθνους φημης σκηνοθετη Ρομαν Πολανσκυ, ο οποιος, οπως γραφτηκε προ μηνων στο παρων ιστολογιο, απο το περασμενο καλοκαιρι βρισκεται εγκλειστος σε σαλε πολυτελειας στην Ελβετια και δεν μπορει να επιστρεψει στις Η.Π.Α., γιατι κινδυνευει με τουλαχιστον 30 χρονια φυλακα για ασελγεια ανηλικου. Σημερα η εφημεριδα ΤΑ ΝΕΑ αναφερει σε αρθρο της, το οποιο ειναι αναδημοσιευση απο γαλλικο εντυπο, οτι υπηρχει η πληροφορια πως ο Σαρκοζυ, πιθανον μεσω της συζυγου του και του Υπουργου Πολιτισμου, επεδωσε επιστολη του Πολανσκυ στον Ομπαμα, συμφωνα με την οποια ο βραβευμενος σκηνοθετης παρακαλει τον προεδρο τον Η.Π.Α. να τον λυπηθει και να του επιτρεψει να επιστρεψει στις Η.Π.Α., καθως τιμωρηθηκε αρκετα με μερικων ημερων κρατηση σε φυλακες της Ελβετιας για κατι που εγινε πριν απο 30τοσα χρονια και συμφωνα με την συγκαταθεση του ... ανηλικου!
Ο επισης διασημος Ρομαν Πολανσκυ
Απο τις παραπανω περιπτωσεις τεινει ο γραφων τελικα να σκεφτει οτι δεν θα πρεπει να υπαρχει δικαιοσυνη σ' αυτον τον κοσμο. Μα ειναι δυνατον να επεμβαινει ο μπαμπας, ο λεφτας φιλος κ.α. στο εργο των δικαστων, ειτε για να σου μειωσουν την ποινη, ειτε για να σε ξελασπωσουν εντελως;
Πως την ειδες ρε φιλε τη δουλεια; Νομιζεις οτι εισαι και πρωτη μουρη επειδη εχεις τα φραγκα και τους κολλητους στα ρετιρε; Νομιζεις οτι θα κανεις αισαει οτι γουσταρεις σ' αυτον το κοσμο χωρις συνεπειες; Ηδη μαθευτηκαν τα μαντατα και θα σηκωθουν τσουναμι γενικης κατακραυγης απο τον απλο κοσμο. Αυτον που πραγματικα για το τιποτε εχει αδικηθει και ψαχνει να βρει το δικιο του στα τυφλα.
Αμ δεν θα την πληρωσετε καποτε;
Παριστανετε τωρα τις οσιες, αλλα δεν μασανε ολοι κουτοχορτο!




Keine Kommentare: