Mittwoch, 28. April 2010

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑΣ.

Μια φορα κι εναν καιρο...
... Ζουσε σε μια μακρυνη χωρα του Βορρα, τη Σουηδια, μια ομορφη πριγκηπισσα. Ο μπαμπας και η μαμα της ησαν οι βασιλιαδες της χωρας, μολονοτι το πολιτευμα ειχε γινει δημοκρατικο. Ετσι δεν χρειαζοταν να κυβερνουνε πλεον και ειχαν μπολικο ελευθερο χρονο στη διαθεση τους.
Η πριγκηπισσα ηταν το τριτο και τελευταιο παιδι του βασιλια και της βασιλισσας. Το πρωτο τους παιδι ηταν κορη και καποια μερα θα γινοταν αυτη βασιλισσα. Το μεσαιο παιδι ηταν αγορι, ενα βασιλοπουλο.
Το στερνοπουλι τους το ονομασαν Μαντλιν. Οσο μεγαλωνε, τοσο περισσοτερο ομορφαινε. Ενα πλασμα ντελικατο, με πρασινα, γατισια ματια, καταξανθα μαλλια, μαργαριταρενια δοντια και αγαπη για τις τεχνες και την μουσικη.

Η πανεμορφη πριγκηπισσα Μαντλιν ειχε συναντησει το 2002 τον πριγκηπα της, εναν νεαρο ασκουμενο δικηγορο. Το ζευγαρι ειχε αρραβωνιαστει και επιθυμουσε να προχωρησει σε γαμο. Ελα ομως που το πρωτοκολλο του παλατιου ελεγε, οτι πρωτα πρεπει να παντρευτει το πρωτοτοκο της οικογενειας, δηλαδη η μεγαλη κορη και μελλοντικη βασιλισσα. Εκεινη ομως, δεν το αποφασιζε. Δεν ηθελε να βιαστει. Η μεγαλη αδελφη αισθανοταν την πιεση της παντρειας με το ζορι με τον καλο της, εναν ιδιοκτητη γυμναστηριου, ενω η μικρη αδελφη πιεζοταν, γιατι ηθελε να επισημοποιησει την σχεση της με τον δικο της. Τελικα λυση βρεθηκε. Η μεγαλη θα παντρευοταν τον Ιουνιο του 2010 και η μικρη θα μπορουσε να κανονισει τον δικο της γαμο μετα.
Δυστυχως, παρα την ομορφια της, η πριγκηπισσα Μαντλιν το εχασε το παιχνιδι. Την περασμενη εβδομαδα ανακοινωθηκε οτι ο αρραβωνας της με τον δικηγορο και φερελπι πριγκηπα ακυρωνεται. Βγηκε μια αλλη ξανθια, μια Νορβηγιδα και ειπε στα Μ.Μ.Ε. οτι ειχε one night stand με τον παρ' ολιγο πριγκηπα σε καποιο θερετρο που ειχε παει για σκι. Αλλα η Νορβηγιδα ειπε οτι αυτος εφταιγε, γιατι εκεινη δεν τον αναγνωρισε, διοτι εαν ηξερε οτι ηταν ο αρραβωνιαστικος της πριγκηπισσας δεν θα πηγαινε μαζι του.
Η κερατωμενη και ταπεινωμενη πριγκηπισσα εδωσε στον απιστο μνηστηρα την βερα και τα παπουτσια στο χερι και εξαφανιστηκε απο την δημοσιοτητα για να ηρεμησει απο το στραπατσο. Σιγουρα θα εμφανιστει και παλι στο γαμο της μεγαλης της αδελφης.
Ποιος θα το περιμενε οτι ακομα και για τις ομορφοτερες πριγκηπισσες θα ερχονταν τοσο δυσκολοι καιροι;
Τελος παντων... Ας ειμαστε αισιοδοξοι. Η πριγκηπισσα Μαντλιν ειναι νεα, ομορφη και σιγουρα εξυπνη. Και μετα το καζο αυτο, λιγοτερο αγαθη. Συντομα θα εμφανιστει αλλος υποψηφιος πριγκηπας στο πλευρο της.
Αυτη θα ζησει καλα. Εμεις ομως, θα ζησουμε καλυτερα;



Keine Kommentare: