Mittwoch, 2. März 2011

ΔΙΑΤΤΟΝΤΕΣ ΑΣΤΕΡΕΣ.

Χτες το απογευμα γραφτηκαν οι τιτλοι τελους για την πολιτικη καριερα του κυριου Καρλ Θιοντορ τζου Γκουττενμπεργκ, για τον οποιο ειχαμε κανει λογο σε κειμενο της 25.10.2009, αλλα και πριν απο μερικες μερες. Και στα δυο προηγουμενα κειμενα εφιστησαμε την προσοχη στο γκολντεν μποι της γερμανικης πολιτικης σκηνης και γιατι ειχε τοσο μεγαλη υποστηριξη απο τον Τυπο της χωρας του.
Με τις προσφατες αποκαλυψεις της λογοκλοπης της εργασιας του, αποδειχτηκε και στην πραξη αυτο που πιστευαμε και δηλωναμε τοτε. Οτι ο μορφονιος με τα αψογα κοστουμια και το παγωμενο χαμογελο ειναι ψευτικος. Απεδειξε οτι λαμογια υπαρχουν και στη Γερμανια, που θελει να βγαζει προς τα εξω το προσωπο καθαρης και τιμιας χωρας. Ο τζου Γκουττενμπεργκ πηρε ποδι απο την γερμανικη κυβερνηση, οπως ειχαν πεταχτει ο Μαγγινας και ο Βουλγαρακης απο την πατριδα της διαφθορας, συμφωνα με καποια γερμανικα Μ. Μ.Ε. Μολις δηλαδη εγιναν αντιληπτες οι λαμογιες τους και επακολουθησε η γενικη κατακραυγη Τυπου, λαου και συναδελφων τους. Αλλο, αν δυστυχως, δεν δικαστηκαν για τις παρανομιες τους. Ειπαμε, πατριδα της διαφθορας, να κραταμε τους τυπους. Οχι σαν την Γερμανια. Μην θιχτει η το γερμανικο εθνος, επειδη εμφανιστηκε παλι ενα λαμογιο στην πολιτικη. Οι περιπετειες του Γιοσκα Φισερ με τις βιζες για τις Ουκρανες ξεχαστηκαν φαινεται. Κι ομως, η ζημια εχει γινει κιολας. Η αντιδραση του γερμανικου Τυπου και των γερμανων ιστολογων, μολονοτι αμεση, δειχνει, οτι η Γερμανια ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΕ με την πραξη του τζου Γκουττενμπεργκ. Θα παρει καμποσο καιρο, μεχρι να επανελθει στους κανονικους της ρυθμους και να επανακτησει την τιμη και την αξιοπρεπεια της η χωρα.

Οσο για το παλαι ποτε αγαπημενο πουλεν της Ανγκελα Μερκελ, του ευχομαστε καλο κατευωδιο. Σιγουρα δεν θα πεινασει, μιας και η οικογενεια διαθετει μπολικα φραγκα. Ισως δοκιμασει στον ελευθερο χρονο του να ξανακανει διατριβη, αυτη τη φορα ομως, χωρις λογοκλοπες....
...............................
Απο την αλλη μερια του Ατλαντικου εφτασε η ειδηση, οτι ο ηθοποιος Τσαρλυ Σην εχει παρει σβαρνα τα καναλια και τις διαφορες εκπομπες του Χολλυγουντ και ριχνει μπινελικια εναντιον του τηλ. σταθμου, σε εκπομπη του οποιου πρωταγωνιστουσε.
Ο Τσαρλυ, μεγαλωμενος στις γειτονιες του Μαλιμπου, μπηκε χαρις τον ηθοποιο μπαμπα του απο νωρις στην υποκριτικη. Η ακμη του ηταν μεταξυ των μεσων της δεκαετιας του '80 και του '90, οταν πρωταγωνιστουσε σε ταινιες, οπως "Platoon", "Wall Street", "Hot Shots", "Jung Guns", "The Arrival". Μολονοτι εκφραστικα μπορουσε μονο να κοιταει εντονα προς την καμερα με γουρλωμενα ματια, εχοντας θολο βλεμμα και παιρνοντας υφος τρελλου, ο Τσαρλυ ειχε επιτυχια. Και επειδη βαριοταν, το εριχνε στα ναρκωτικα, τα ποτα και τις πορνες. Στα ενδιαμεσα παντρευτηκε και χωρισε τρεις φορες και απεκτησε πεντε παιδια. Με την σειρα "Two and a half Men" - κατι σαν το δικο μας "Χαι Ροκ" του Μεγκα - ειχε την δυνατοτηα για ενα comeback. Αλλα τα θαλασσωσε. Οι πρωην του τον κατηγορουν οτι ηταν βιαιος απεναντι τους. Παρα τις προσπαθειες αποτοξινωσης, ξανακυλησε. Παιρνει κοντα 2 εκατ. δολλαρια για καθε επεισοδιο του σηριαλ, στο οποιο προωταγωνιστει και βριζει τους παραγωγους. Υπο αυτες τις συνθηκες, το καναλι αποφασισε να τερματισει τα γυρισματα της σειρας. Τεχνικοι και ηθοποιοι θα μεινουν για καμποσο ανεργοι εξαιτιας του Τσαρλυ. Και δεν παιρνουν καν οσα παιρνει αυτος.

Και ποια ειναι η αντιδραση του Τσαρλυ; Βγαινει στις εκπομπες, καταβεβλημενος απο την χρονια χρηση ναρκωτικων και αλκοολ, με το ιδιο θολο, τρελαμενο βλεμμα και πεταει τα βελη του εδω και κει. Οτι οι παραγωγοι και το καναλι ειναι αγνωμονες. Οτι επιτελει λειτουργημα. Οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο, ενω ολοι οι αλλοι ειναι βλακες και ειναι εναντιον του. Και για ολα αυτα αξιζει πολλα περισσοτερα απο 2 εκατ. δολλαρια.
Αυτα λεει ο Τσαρλυ, που χαρις τον μπαμπα και την μονιμη εκφραση του ψυχακια, εκανε καριερα. Συμπτωματικα, αυτα τα ειπε την ιδια μερα, κατα την οποια ο τζου Γκουττενμπεργκ ανακοινωνε την παραιτηση του.
..............................
Παρακολουθησαμε εν ολιγοις, την ανοδο και την πτωση δυο μεχρι προτινων σουπερ σταρς. Ο ενας απο την πολιτικη σκηνη, ο αλλος απο την ηθοποιια. Και οι δυο πληρωνουν τα λαθη τους τωρα. Φαινεται πως προκειται για διαττοντες αστερες. Οσο ελαμψαν, ελαμψαν. Τωρα αρχιζουν να σβηνουν. Αφου γινουν σουπερ νοβα.




Keine Kommentare: