Freitag, 4. März 2011

Bunga-Bunga ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ.

Στο κειμενο της 13.02.2010 (βλ. www.notis-o-talas.blogspot.com/2010/02/opernball.html εντ.) ειχαμε στηλιτευσει τον φαρισαισμο αναφορικα με τι παιζεται καθε φορα στην Οπερα της Βιεννης κατα τις μερες της Αποκριας. Οι εξελιξεις της φετινης χρονιας μας αναγκαζουν να επανασχοληθουμε με το θεμα. Δεν θα πλατιασουμε, δεν θα μακρυγορησουμε. Θα σχολιασουμε μονο και συντομα.
Οι αυτοφωτοι και αυτοαναγορευομενοι ταγοι ηθων και αξιων διαριγνυουν τα ιματια τους, επειδη το call girl του Μπερλουσκονι αποδεχτηκε προσκληση του τριτοκλασατου κοσμικου Λουγκνερ να παρευρεθει στην Οπερα της Βιεννης για την καθιερωμενη χοροεσπεριδα - εναντι παχυλης αμοιβης φυσικα. Οπως γραφαμε και στις 13.02.2010, αυτο ειναι που τους μαρανε! Δηλαδη ολες οι προηγουμενες που ησαν προσκεκλημενες του Λουγκνερ, ηταν του μοναστηριου; Δεν μας πειραξε που ειχε φερει την στριπτιτζου Ντιτα, δεν μας πειραξε που ειχε φερει την μεγαλοκληρονομο Παρις, η οποια εγινε γνωστη απο πορνογραφικα βιντεακια που ανεβασε στο διαδικτυο. Δεν μας πειραξε που ειχε καλεσει την Παμελα, μονιμη φιλοξενουμενη του περιοδικου Playboy, γνωστη συν τοις αλλοις και απο βιντεακια πονηρα με τον πρωην της, αλλα και απο τις πρεζες που ρουφουσαν τοτε μαζι. Τωρα τους πειραξε ολους αυτους τους ηθικοπλαστες η Ρουμπι, επειδη τα τσεπωσε για να κανει μπουνγκα μπουνγκα με τον Καβαλιερε. Και συνεχιζει να τα τσεπωνει απο δαυτον, για να μην δωσει λεπτομερειες για τα ... μπουνγκα μπουνγκα.
Η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο! Αν ολοι αυτοι που τωρα καμωνονται τους σωστους ειχαν την απαραιτητη γνωση και ευαισθησια, θα στηλιτευαν το φαινομενο αυτο πολυ νωριτερα.
Το ειχαμε γραψει στο κειμενο της 13.02.2010, το επαναλαμβανουμε: Ουτε ο κοσμος της Βιεννης, ουτε η Οπερα της εχουν αναγκη διαφημισης κατ αυτον τον τροπο. Ο Λουγκνερ και οι καλεσμενοι του δεν εχουν Παιδεια. Δεν ανηκουν στο χωρο αυτο. Η εμφανιση τους και μονο ειναι προσβλητικη. Αφου τωρα βγηκαν καποιοι και παριστανουν τους θεματοφυλακες, ας κανουν τουλαχιστον σωστα τη δουλεια τους. Αφου βρηκαν αφορμη την εμφανιση της Πουμπι, ας ξεκινησουν τωρα, με την απαγορευση εισοδου στο μελλον, στους καθε λογης Λουγκνερ και στα αναλογα ατομα τυπου Παμελας, Παρις, Ρουμπι. Ας τελειωνουμε μια και καλη με αυτο το περιφερομενο τσιρκο.


Keine Kommentare: