Sonntag, 8. Juni 2014

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ...


 Σε παλαιοτερο κείμενο γραφαμε πως συμπτωματικα ανακαλυψαμε την απιθανη φυσιογνωμικη ομοιοτητα της ηθοποιου Michell Trachtenberg με παλιο ... αισθημα ... Αν και απο τοτε εχει περασει πολυς καιρος, αν και την ομοιοτητα την εχουμε προ πολλου αντιληφθει, στο παρων κειμενο θα αναφερθουμε σε αυτην την δευτερη φυσιογνωμικη ομοιοτητα μεταξυ ενος αλλου ... αισθηματος και μιας χολλυγουντιανης ηθοποιου!

 Αναφερομαστε φυσικα στην Αμερικανοσουηδεζα Malin Akerman, η οποια μοιαζει εξωπραγματικα με την ... Miss S. Ch.! Αυτο το αντιληφθηκαμε πολλους μηνες μετα την γνωριμια μας και το αδοξο τελος της, και αφου ειδαμε σε καποια τηλεοπτικη προβολη την ταινια της Ακερμαν "The Watchmen"! Στην ταινια αυτη, η πρωταγωνιστρια εχει βαψει την φυσικη της ξανθη κομη - η S. Ch. εχει επισης μαυρα μαλλια, αν και διαφορετικο χτενισμα. Κατα τα αλλα, οι δυο κοπελες εχουν παρομοιο χρωμα ματιων, σχημα προσωπου και χαμογελο - αυτο που μας εβγαλε ... νοκ αουτ!

 Ισως το κειμενο αυτο να επρεπε να ειχε γραφτει λιγους μηνες ή και χρονια νωριτερα, αλλα για διαφορους λογους, δεν μας εβγαινε. Τελος παντων, τελος καλο - αν και με την προαναφερομενη, ουτε αυτο δεν ηταν ... Απλα για την ιστορια, θελαμε απλως να μνημονευσουμε την ομοιοτητα ...


Keine Kommentare: