Sonntag, 15. Juni 2014

Celebrities Dislikes 2 (aka ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΦΑΚΙ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!).

Δεν εχουν περασει παρα 5 μηνες απο τοτε που ποσταραμε ενα κειμενακι για τους αντιπαθέστερους σελέμπριτις της σώουμπιζ.Οι εξελιξεις ομως τρεχουν, νεα προσωπα εμφανιζονται και πολλα απο αυτα ειναι ακομα πιο αντιπαθητικα απο τα προηγουμενα - για πολλους και ποικιλους λογους.

 Στο σημερινο κειμενο παρουσιαζονται τρια απο αυτα τα προσωπα - μη-Ελληνες σελεμπριτις απο διαφορους χωρους της σωουμπιζ. Και τα τρια διαθετουν ενα κοινο χαρακτηριστικο: Το μονιμως φορεμενο, σαν προσωπειο, μπλαζε, υπεροπτικο και ειρωνικο υφακι. Μιλαμε τωρα, για ΠΟΛΥ ΥΦΑΚΙ, οχι αστεια! Ακολουθουν και οι σχετικες φωτογραφιες ωστε να πειστει και ο πλεον αδαης. Επειδη ως γνωστον ειμαστε του ιδιου φυλου και εχουμε ποσταρει σχετικες ρητορικες ερωτησεις σε παλιοτερα κειμενα, να αναφερουμε οτι ειμαστε βεβαιοι πως καποιες γυναικες θα θεωρησουν τους κατωθι εικονιζομενους γοητευτικους, σουπερ-γκομενους κτλ. Αδυνατουμε να τις καταλαβουμε!

Oscar Isaak: Ο.Κ., εχει παιξει σε μερικες ψαγμενες, διεθνεις παραγωγες. Σχετικα καλος ηθοποιος, η πορεια του θα δειξει που θα τον βγαλει. Αλλα αυτο το κουταβισιο βλεμμα του, σε συνδυασμο με το μονιμως ειρωνικο του μειδιασμα, εκνευριζουν! Δινει τη εντυπωση ανθρωπου που δεν θα σε παρει στα σοβαρα και με την πρωτη ευκαιρια θα στην φερει. Ελπιζουμε να κανουμε λαθος. Η γατσα του παντως μας απωθει.

Cristiano Ronaldo: Την φατσα του την βλεπουμε παντου, στην τηλεοραση, στα περιοδικα, τις εφημεριδες. Εκτος του να παιζει μπαλα, κανει και διαφημιστικα σε διαφορα προιοντα - η μουρη του μεχρι και σε μπουκαλια σαμπουαν των αραβικων χωρων εμφανιζεται! Σε αυτες, οπως και στις χωρες της Λατινικης Αμερικης, θεωρειται θεος απο τους πιτσιρικαδες - ολοι θελουν να του μοιασουν. Τελευταια παντως μαθαινουμε, οτι η υπερεκθεση του εχει κουρασει και πολλες γυναικες, οι οποιες τον θεωρουν πλεον εγωπαθη και αλαζονα. Για μας ηταν ηδη απο το 2004 ενα αντιπαθητικο μαγκακι που εδινε εμφαση στην εμφανιση του.

Elyas M´Barek: Στην Ελλαδα και τις αγγλοφωνες χωρες δεν ειναι - ευτυχως! - ακομα γνωστος, οι Ελληνες της Γερμανιας πιθανον να τον ξερουν. Ο ... Ηλιας γεννηθηκε στην Αυστρια και μεγαλωσε στο Μοναχο. Ο πατερας του ειναι Τυνησιος, η μητερα του Γερμανιδα. Γνωστος εγινε απο την σειρα "Türkisch für Anfänger" (Τουρκικα για αρχαριους), στην οποια υποδυοταν τον τουρκικης καταγωγης νταη. Φυσικα εχει συνδεθει με τετοιους ρολους, του προβληματικου Αραβα ή Τουρκου παλληκαρα που μιλαει με αργκο, φοραει καδενες, αλητευει κτλ. Ο ιδιος εχει πει σε συνεντευξεις του, οτι πιτσιρικας ηταν καπως ετσι, οπως οι ρολοι του αυτοι (τωρα βεβαια ειναι επαγγελματιας ηθοποιος και εχει αλλαξει - μεχρι και λευκανση οδοντοστοιχιας εκανε. Παλιοτερα δεν χαμογελαγε.). Ευτυχως που δεν τον γνωρισαμε τοτε...












Keine Kommentare: